در اين گزارش سعي بر آن داشته ايم تا به معرفي بيمه (ايران ) بپردازيم كه بدليل گستردگي مطالب از انواع مختلف بيمه ها به معرفي بيمه آتش سوزي اكتفا نموده ايم .
مراحل بيمه آتش سوزي :
1)مراجعه بيمه گذار و تكميل فرم
2) فرم پيشنهادي به بيمه مركزي فرستاده مي شود همراه با قبض پرداخت پول كه به حساب شركت بيمه ريخته شده است و در اينجاست كه شماره زني انجام مي گيرد و به بايگاني فرستاده مي شود و يك نسخه از قبض پرداخت پول هم به حسابداري برده
مي شود.
3)بيمه گر فرم تكميل شده توسط بيمه گذار را به بيمه مركزي مي فرستد .
4) بيمه مركزي كارشناسي را براي ارزيابي محلي كه قرار است بيمه شود مي فرستد تا مبلغي را كه فرد بايد بابت بيمه آنجا پرداخت كند تعيين كند .
5) واحد صدور كارت بيمه را صادر مي كند كه ابتدا توسط مسئول آتش سوزي و معاون صدور امضا مي شود سپس يك نسخه به حسابداري و يكي به بيمه مركزي و نسخه ديگري نيز به بايگاني فرستاده مي شود 2 نسخه هم در اختيار بيمه گرد و بيمه گذار قرار داده مي شود .
در پاييز ۱۲۷۶ (۲۱ آبان) در روستاى يوش از توابع مازندران كودكى ديده به جهان گشود كه گرچه نام اصلى اش على اسفنديارى بود اما بعدها با نام «نيما يوشيج» به شهرت رسيد. درباره تخلص وى گفته اند: «ظاهراً به اعتبار نام يكى از اسپهبدان طبرستان و نام محال «نيما رستاق» در مازندران بوده است و يوشيج در لهجه طبرى يعنى اهل يوش.
سيد جواد بديع زاده، آهنگساز، خواننده و موسيقيدان معروف در گفت وگو با خبرنگار روزنامه كيهان در اين باره گفته است: « آقاى امين» دوست مشترك من، صبا و ابراهيم خان آژنگ، امروز به نام «نيما» پدر شعر نو معروف شده است.»
وى اضافه مى كند: «روزهايى كه به منزل ابوالحسن صبا مى رفتم غالباً استاد محمدحسين شهريار و نيما يوشيج را نيز در منزل صبا مى ديدم. صبا هميشه «نيما» را آقا «امين» صدا مى كرد زيرا «نيما» مقلوب كلمه «امين» است و گويا نيما قبلاً به امين اسفنديارى معروف بوده و نيما را به عنوان تخلص خود انتخاب كرده است. (۱)
على اسفنديارى دوران كودكى را در يوش گذراند: