از بدو خلقت كره خاكي و پي بردن انسان به حيات خود و شناخت پيرامون آن، آدمي در تفكر عميق به اين نتيجه رسيد كه بايستي بفكر تامين نيازمنديهاي خود جهت ادامه زندگي باشد آن انسان غارنشين نيز در تلاطم زندگي در آن باران هاي سيل آسا، طوفان هاي شديد در تفكر تامين و بدست آوردن نيازهاي خود بود و دائماً در اين ورطه غوطه خورده و براي نياز غذايي به شكار مي پرداخت و ذخيره سازي مي نمود و در شرايط بحراني جغرافيايي و آب و هوايي پيش بيني – برآورده و نگهداري را انجام ميداد. فرشتگان باران ، باد به فرمان معبود عالم در حال تامين نياز بشر هستند. تمامي اصطلاحات ؟؟؟ در ادوار مختلف زندگاني آدمي در پيكره هستي نقش بسته و در دوران هاي اوليه بصورت كم رنگ از نظر علمي و در دوران فعلي ما مد عصر اطلاعات و فن آوري است بصورت علمي مطرح است تامين در لغت يعني تهيه نمودن – بدست آوردن و تامين يكي از زنجيرهاي به هم پيوسته يك كار ؟؟؟ و پشتيباني است بدون آن حركت رو به جلو متوقف خواهد شد انسان با كمي انديشه پي مي برد كه از صبحگاهان تا پاسي از شب دائماً در تلاش و تامين نيازها و خواسته هاي خود بوده و هست و انسانهايي موفق خواهند بود و بهتر كامياب خواهند شد كه در اين پروسه و فرايند بتوانند با تلاش – هماهنگي – برنامه ريزي – برآورد وآگاهي و علم و اطلاعات بروز به خواسته ها و تمايلات خود پاسخ راضي كننده بدهند. ابتدا تامين بايد انجام شود تا مراحل بعدي مثل نگهداري و ذخيره سازي انجام گيرد.
تاج محل؛ ايده اي از قدرت و زيبايي يا نمادي از بهشت
گروه فرهنگ، کيان مهر احمدي_همايش «باغ هاي ايران وهند» با حضور تعداد زيادي از اساتيد، دانشجويان معماري و علاقمندان به تاريخ ،روزيکشنبه 19 مهرماه به همت دفتر پژوهشهاي فرهنگي در سالن گفت و گو خانه هنرمندانگشايش يافت.
در اين همايش دکتر ناصر تکميل همايون ، استاد تاريخ دانشگاه شهيدبهشتي و مدير گروه تاريخ دفتر پژوهش هاي فرهنگي درباره روابط تاريخي ايران و هندسخن گفت.سپس پروفسور «ابا کخ» از آْلمان درباره تاج محل سخنراني کرد. با اينکه درابتدا قرار بود دکتر حسين سلطان زاده رئيس دانشکده معماري قزوين و سردبير فصلنامهفرهنگ و معماري در اين نشست درباره «باغ مزار هاي ايران» سخنراني کند اما عملا بهدليل طولاني شدن سخنراني«ابا کخ» وي فقط کلياتي از بحث خود را ارائه و شرح مفصل آنرا به حلسه ديگري موکول کرد.