سرعت روزافزون قطار سریعالسیر فناوری اطلاعات و ارتباطات در دنیا، در مواجهه با نظام دولتی بانکهای خموده ایران دچار مشکلات متعددی است. هنوز مسیرهای زیادی ریلگذاری نشده است و چشم امید مردم همچنان به لوکوموتیورانان و سوزنبانان پیر و فرتوتی است که واگنهای از کارافتاده سیستم بانکی کشور را هدایت میکنند. نظام بانکی کشور به تازگی نگاهی به حرکت سریع ابزار الکترونیکی انداخته و در پی اجرای آییننامهها و مصوباتی است که سالها در انتظار اجرا هستند. استفاده ناقص و ناهمگون بانکهای دولتی و خصوصی از ابزار و فناوریهای مدرن ارتباطات، گرچه مشکلاتی را برای کاربران بهوجود میآورد اما همگان هنوز امید دارند تا نظام بانکی تکانی بهخود بدهد و خدمات الکترونیکی خود را بهبود بخشد.
در این میان هنوز خدمات پیشرفته بانکی در دنیا هستند که در ایران به آنها توجهی نشده است. بهبود خدمات ارایه شده فعلی و ارایه خدمات نوین الکترونیکی و اینترنتی گزینهای است که باعث تحول عظیمی در رونق گرفتن سیستم بانکی و حرکت سریعتر آن در رسیدن به ایستگاه بانکداری الکترونیکی خواهد شد.
جذب و بازتابشمتعاقب نور توسط نمونه های ارگانیک و غیر ارگانیک اساسا ناشی از پدیده های فیزیکیهمچون فلورسانس و فسفرسانس است. گسیل نور طی فرایند فلورسانس به جهت تاخیر نسبتاکوتاه مدت بین جذب و گسیل فوتون که معمولا کمتر از یک میکروثانیه است، تقریباهمزمان با جذب نور تحریک صورت می گیرد.
دانشمند انگلیسی سر جورج جی. استاکسبرای نخستین بار در سال 1852 با مشاهده گسیل نور قرمز از فلوریت بر اثر تحریک توسطنور ماوراء بنفش این واژه را تعریف کرد. استاکس چنین بیان کرد که گسیل فلورسانسهمواره در طول موج بلندتری نسبت به نور برانگیختگی اتفاق می افتد. تحقیقات وبررسیهای اولیه در قرن نوزدهم نشان دادند که بسیاری از نمونه ها( شامل کانیها،کریستالها، رزینها، روغن، کلروفیل، ویتامینها و ترکیبات غیر آلی) زمانی نورفلورسانس از خود گسیل می کنند که در معرض تابش نور ماوراء بنفش قرار بگیرد. هرچند،از دهه 1930 به بعد بود که کاربرد فلوروکرومها در تحقییقات بیولوژیکی به منظور نشاندار کردن بافتها، باکتری و سایر پاتوژنها رواج یافت. برخی از انواع این نشانهابسیار خاص بوده و همزمان با پیشرفت میکروسکوپ فلورسانس گسترش یافتند.